Pullman Eindhoven Cocagne - Luxe hotel - Update ASML Marathon Eindhoven

Update ASML Marathon Eindhoven

Beste gast,

We kijken er enorm naar uit om u te verwelkomen tijdens de 40ste editie van ASML Marathon Eindhoven 2024 in Pullman Eindhoven Cocagne hotel, die plaatsvindt het tweede weekend van oktober. Om ervoor te zorgen dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk verloopt, willen we u graag voorzien van enkele belangrijke informatie.

Tijdelijke ingang en bereikbaarheid:

Vanwege de marathon en bijbehorende wegafsluitingen willen we u op de hoogte stellen van de beperkte bereikbaarheid van ons hotel. Gedurende dit evenement is onze tijdelijke ingang aan de achterzijde van het hotel, gelegen aan de Tramstraat in Eindhoven, beschikbaar. We raden u ten zeerste aan om met het openbaar vervoer naar het hotel te komen om eventuele verkeersproblemen te vermijden. Onze parkeergelegenheden P1 en P2 zijn beide bereikbaar en beschikbaar (dit kan niet gereserveerd worden en is enkel op beschikbaarheid) en hiervoor adviseren wij de aanrijroute via de Kanaalstraat naar de Tramstraat. Er zullen borden staan die de route zullen aantonen.

Op zondag 13 oktober adviseren wij om tussen 10:00 en 13:00 niet aan te komen of te vertrekken met de auto, de weg zal dan tijdelijk afgesloten zijn.

Openbaar Vervoer:

Het hotel is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation Eindhoven Centraal ligt op slechts een korte afstand van ons hotel. Vanaf daar bereikt u lopend het hotel – via de Tramstraat – in slecht 5 tot 10 minuten. Vanaf het station zullen er borden naar “looproute Pullman” staan.

Pasta Party zaterdag 12 oktober:

Op zaterdag 12 oktober organiseren we een heerlijke Pasta Party in ons hotel. Als u nog niet heeft gereserveerd en graag wilt deelnemen voor de optimale voorbereiding van uw sportieve prestatie, neem dan direct contact op met onze reserveringsafdeling.

Ze zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur. U kunt hen bereiken via telefoon op +31 40 2326190 of per e-mail via reservations.pullmaneindhoven@accor.com .

Wij vragen u vriendelijk om uw dieetwensen/allergieën vooraf aan ons door te geven, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid beperkt is, dus wees er snel bij, want vol is vol!

Laatste voorbereidingen en sportief weekend:

We willen u veel succes wensen met uw laatste voorbereidingen voor de ASML Marathon Eindhoven 2024. We hopen dat u een geweldige en sportieve ervaring zult hebben. Als u nog vragen of speciale verzoeken heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze receptie op +31 40 232 6124 of via H5374@accor.com .

We kijken er naar uit om u binnenkort in ons hotel te mogen verwelkomen en staan klaar om ervoor te zorgen dat uw verblijf onvergetelijk wordt. Als u verdere assistentie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Team Pullman Eindhoven Cocagne

 

 

  • update-asml-marathon-eindhoven
Een kamer boeken
Een kamer boeken
close